Mysigt hemma med fårskinn

07 september 2020
jonas olsson

Det är själva sinnebilden för hemmamys att det finns en fårskinnsfäll framför den öppna brasan. Man skapar en hemtrevlig och kanske även en lyxig atmosfär med skinn som prydnad på golvet eller i soffan. Det är skönt att komma hem till efter jobbet.

För alla stadsbor är det tur att det finns folk på landet som arbetar med att föda upp får och som tar tillvara på ull och skinn så att man kan köpa vackra produkter. Det finns många hantverkare som arbetar med slöjd och andra alster där skinn och ull ingår. De kvalitetsprodukter som de tillverkar blir fina i både heminredning och som presenter.

 

Nallar och tofflor och mycket mer

Det är inte bara skinnfällar man kan köpa, utan det finns också leksaker som handsydda nallar, som håller hög kvalitet. Fårskinn är också perfekt till varma och mysiga tofflor. Det känns bra att det finns hantverk kvar i Sverige och att folk kan låta sin kreativitet komma till uttryck.

Det är inte alltid man har möjlighet att besöka hantverksmässor och event, och därför är det bra att man kan se allt fint som tillverkas i alla fall. Kolla gärna på nätet vad det finns för olika produkter och modeller, kanske något i lammskinn till dig själv eller till en god vän som du vill överraska. Länktips: http://www.fargarden.se/

 

 

En hållbar livsstil

När man har tröttnat på syntetiska saker och vill ha en hållbar livsstil med mer naturnära material är det perfekt med exempelvis sköna ullprodukter. Det finns också andra naturmaterial, kläder och annat som man kan titta på. Sådant som är tillverkat med omsorg och som håller lite bättre bidrar också till livskvaliteten.

I den skandinaviska inredningsstilen passar fårskinn alldeles utmärkt. Färgskalan är neutral från naturvitt till grått. Därför passar produkterna i alla hem och för folk med olika smak.